Thursday, April 16, 2009

biarkan rasa yang memilih brownies vs kuih gulung

Berani mengungkapkan rasa




Semalamnyer aktiviti x banyak cuma buat brownies kismis and choc chip hahha buat pertama kalinya.Pastu ada lak baki tepung terpikir lak nak buat apa ek,membazir lak kalau buang.Sementara tunggu brownies masak...buat la kuih gulung kegemaran mak kita, nie pun pertama kali buat...ok la cuma 1 bahan x cukup ovalet untuk kembangkan and melembuatkan kuih gulung buat satu roll tart.Nasib ada kak tenti and iza heheee ...biar brownies mengungkapkan citarasanya sendiri.
currently listening to Cinta Terakhir by Gigi

2 comments:

Miss J said...

Halo Farhy...

wah, bake brownies nampaknya. Nampak sedap! Btw, cemana nak susun gambar banyak2 macam tu? Jehan guna picasa, tapi hampeh sket la. Cantek plak tu ur pics. Guna software apa lah? Hehe, banyak plak soalan, ye...

Anyway, sila collect award anda...Taniah..taniah! Hehe

mAnjA said...

sedapnya...(^_^)